Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція виживає Червоненка з маєтку

П'ятниця, 19 січня 2007, 09:27

Губернатор Запорізької області Євген Червоненко заявляє, що представники місцевих правоохоронних органів намагаються виселити його з маєтку, який він займає.

Про це він заявив на засіданні колегії облдержадміністрації в четвер, повідомляє Комерсант-Україна.

За словами Червоненко, повідомлення про необхідність звільнити особняк він одержав від заступника начальника УМВД у Запорізькій області Василя Зелінського.

У листі йдеться, що в будинку, який Червоненко орендує в обласного управління МВС, виявлені дефекти в системі вентиляції, що призвели до деформації частин каркасу будинку і, виходячи з цього, особняк необхідно демонтувати.

У той же час Червоненко заявляє, що за даними комісії облради для усунення недоліків в особняку достатньо очистити вентиляційні канали.

"Про демонтаж будинку мова не йде. Виходить, що керівництво УМВС готове піти на демонтаж будинку, щоб виселити неугодного губернатора. Так я і сам виселюся, напевно!", - заявив він.

На думку Червоненко, сьогодні проти нього ведеться могутня інформаційна кампанія, за якою "явно проглядає замовлення з боку керівництва УМВС області".

"Такі от дрібні укуси й випади слідують завжди після критики з моєї сторони на адресу міліції",– сказав він.

Начальник УМВС у Запорізькій області Віктор Ольховський прокоментувати ситуацію відмовився, пославшись на зайнятість.

Як відомо, маєток, який займає Червоненко, знаходиться на території бази обласного управління міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування