Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз став на захист Рудьковського

Неділя, 21 січня 2007, 09:43

Голова Верховної Ради Олександр Мороз не вбачає у діях міністра транспорту і зв`язку Миколи Рудьковського, призначеного за квотою СПУ, "загрози авторитету України".

Про це Мороз заявив у суботу на прес-конференції у Чернівцях, коментуючи повідомлення "Дзеркала тижня" про те, що прем`єр Віктор Янукович підписав розпорядження про проведення службового розслідування щодо Рудьковського через завдання шкоди нацбезпеці України.

"Якщо навіть умовно говорити про шкоду, то тут треба дивитися, хто з цього приводу здійняв рейвах. Бо, наприклад, нинішнє керівництво держави, яке знаходилося раніше в опозиції, формально чи, як приймали у Польщі, Варшаві, Німеччині, Сполучених Штатах Америки, інших країнах. Це все вважалося нормально та демократично", - заявив Мороз.

"Наприклад, мене приймали свого часу під час акції "Україна без Кучми" в Росії. Звісно, керівництво Росії не приймало, але це робили провідні політики сусідньої країни. Вони зі мною зустрічалися, і ніхто з цього приводу не здіймав галасу", - зазначив він.

Тому, на думку Мороза, "якщо хтось звернувся до нас, зокрема із Туркменістану, зустрітися тут, висловити свою позицію і пояснити ситуацію у своїй країні, і хтось таку зустріч для них провів, – то я не думаю, що тим самим завдано збиток для авторитету України".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування