Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров запевнив, що Балозі участь Тарасюка поки не загрожує

Вівторок, 23 січня 2007, 12:36

Перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров стверджує, що фінансування будь-якого відомства визначається законом про держбюджет, а не урядом або Міністерством фінансів.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок, повідомляє Ліга.

"Давайте в іграшки не гратися. Фінансування будь-якого відомства визначено законом про держбюджет, і уряд, і Міністерство фінансів не в праві самостійно ухвалювати рішення про фінансування або не фінансування того чи іншого відомства в залежності від того, як воно там працює чи діє", - заявив міністр.

Азаров зазначив, що вже пояснив підстави для припинення фінансування Міністерства закордонних справ.

Він нагадав, що це - "відсутність легітимно призначеного міністра і легітимно оформлених зразків підписів, необхідних для відкриття фінансування казначейством".

Із секретаріатом президента, за словами Азарова, таких проблем немає, його фінансування ведеться і буде вестися незалежно від виникаючих непорозумінь між інститутами влади.

"Я взагалі вважаю, що мине певний час, і між президентом і Кабінетом міністрів встановиться взаєморозуміння", - сказав міністр.

"У даному випадку є певні, на мій погляд, штучні розбіжності. Сподіваюся, що подолання цих розбіжностей - це справа честі і Кабінету міністрів, я думаю, що і президента", - додав Азаров.

Як відомо, 18 січня стало відомо про те, що Держказначейство заблокувало рахунки Міністерства закордонних справ.

У понеділок міністр закордонних справ Борис Тарасюк заявив, що прем'єр-міністр Віктор Янукович доручив Держказначейству розблокувати фінансування МЗС.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування