Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗБИРАЄТЬСЯ ПРИСЛУХАТИСЯ ДО ЮЩЕНКА

Вівторок, 23 січня 2007, 13:01

Прем'єр міністр Віктор Янукович заявляє про можливість досягнення компромісу з президентом Віктором Ющенком щодо змісту закону "Про Кабінет міністрів".

"Ми завжди налаштовані прислухатися один до одного, ми завжди налаштовані прислухатися до президента, і якщо його пропозиції будуть сприйняті, безумовно, ми їх політично підтримаємо", - сказав Янукович в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві.

Янукович не виключив, що щодо деяких статтей закону про Кабінет міністрів "можливі будь-які політичні рішення", якщо вони будуть йти на користь державі, суспільству.

"Якщо в цьому буде поставати питання, ми ніколи не ставили вище державних інтересів інтереси, наприклад, уряду. Ми завжди налаштовані на компроміс. Будь-який компроміс можливий у парламенті. І я знаю, налаштованість депутатів у таких випадках завжди позитивна", - сказав Янукович.

При цьому Янукович не уточнив терміни досягнення компромісних варіантів – до публікації чи після публікації закону про Кабінет міністрів.

"Це не має значення. Якщо буде прийняте політичне рішення, якщо буде політична воля – це питання може бути розглянуте в будь-якій формі. Це не матиме принципових суперечностей", - підкреслив Янукович.

"Ми сьогодні не застраховані від того, що в тому чи іншому законі можуть бути допущені помилки. Процедура ця може бути вирішена або в Конституційному Суді за поданням Президента, або в парламенті, якщо Президент запропонує розглянути які-небудь зміни", - додав прем’єр.

"Інтерфакс-Україна" , УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування