Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз обережно освіжає пам'ять екс-опозиціонеру Ющенку

Вівторок, 23 січня 2007, 16:37

Голова Верховної Ради Олександр Мороз переконаний, що візит туркменських опозиціонерів в Україну не вплине на двосторонні відносини двох держав.

Про це Мороз сказав в ефірі радіо "Ера" у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так він відповів на питання, як службове розслідування щодо міністра транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського (у зв'язку з організацією приїзду в Україну представників туркменської опозиції) може позначитися на іміджі Соцпартії і двосторонніх відносинах України і Туркменістану.

Мороз зазначив, що в результаті службового розслідування з даного питання будуть отримані відповідні висновки.

Говорячи про сам факт запрошення опозиціонерів, спікер повідомив, що "кілька років тому в опозиції працювала нинішня влада" і "їх приймали в Німеччині, у Сполучених Штатах Америки". "І це вважалося ознакою демократичності країни", - додав Мороз.

"Те, що представники опозиції Туркменії потрапили в Україну, з кимсь зустрічалися, яка в цьому шкода для України, для Туркменії, для двосторонніх відносин", - запитав голова ВР.

Коментуючи ноту Туркменістану з осудом дій української влади, що надає підтримку туркменським опозиціонерам, Мороз зазначив, що в цих питаннях необхідно бути більш терпимими.

За словами спікера, в Україну не шлють ноти протесту, наприклад, у зв'язку з візитом лідера опозиційної сили БЮТ Юлії Тимошенко в Ізраїль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...