Тимошенко обізвала Ющенка і Януковича неповнолітніми хлопцями, які "дують губи"

Вівторок, 30 січня 2007, 10:54

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що президент Віктор Ющенко і прем’єр Віктор Янукович однакові у своїх політичних амбіціях.

Про це вона заявила під час форуму депутатів місцевих рад, який відбувається у вівторок у Києві.

"Сьогодні хаос який породжений, боротьба між прем'єром і президентом свідчать, що для них
повноваження значно важливіші. Боротьба іде за кожен сантиметр просування до влади, за кожну преференцію. Вони в цій боротьбі зчепилися так, що це вже виглядає ганьбою на весь світ", - зазначила вона.

Тимошенко зазначила, що через конфлікт між командою президента та прем’єра Україна стала "посміховиськом" у всьому світі.

"Ось я тримаю в руках лише два повідомлення УП. Одне звучить так: "Американці просять Ющенка і Януковича говорити в один голос". Такого сорому ще Україна ніколи не переживала, коли Америка починає мирити двох посадовців, які як неповнонолітні хлопці в пісочниці кожен день сваряться", - зазначила лідер БЮТ.

"Наступне повідомленні "Європа кличе Ющенка і Януковича припинити війну". Це що стандарти, які мусить демонструвти Україна? Та вони просто однакові, панове. Однакові до мізка кісток", - наголосила вона.

Тому, за словами лідера БЮТ, щоб припинити цю боротьбу її політична сила "як тимчасовий засіб" проголосувала за закон про Кабмін, оскільки "він єдиний міг поставити все на свої місця".

"Я хочу сказати, що якби ситуація помінялася і прем’єр і президент зараз помінялися місцями, то ситуація була б діаметрально протилежна, і вони так само б боролися за повноваження", - сказала вона.

При цьому Тимошенко порадила обом політикам "припинити як ображеним хлопчикам дути губи".

Лідер БЮТ також звинуватила у нинішній ситуації конституційну реформу, яка відбулася у країні після президентських виборів.

Вона анонсувала, що з цього тижня у БЮТ створено робочу групу, яка працюватиме над новим проектом змін до Конституції, який зможе збалансувати владу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування