Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мати Гонгадзе викрила брехню Черновецького

Вівторок, 13 лютого 2007, 13:53

Мати загиблого журналіста Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе заявляє, що ніхто з чиновників не питав у неї дозволу на перейменування однієї з київських вулиць ім'ям її сина.

Про це повідомляє газета "Високий замок".

"Іменем мого сина політики маніпулюють, щоб заробити собі бали, глумляться над ним, наді мною, над всіма журналістами", - зазначила мати журналіста.

"Колись хотіли перейменувати вулицю Банкову, а тепер їм спала на думку нова "оригінальна" ідея. Черновецький показує себе ніби як християнин, а чинить зовсім не по-християнськи. Можновладці вважають нас дурнями", - додала вона.

Гонгадзе заявила, що ніхто з чиновників не питав у неї дозволу на перейменування вулиці, і вона нікому не давала на це згоди.

Мати журналіста вважає блюзнірством "увічнення" пам'яті людини, якщо її ще не поховано і якщо "достеменно не встановлено, через кого вона пішла з білого світу".

Як відомо, у п'ятницю на своєму засіданні Київради розглядала питання про перейменування проспекту Радянська Україна на проспект Гонгадзе.

За відповідне рішення активно виступав мер Леонід Черновецький. Він також заявляв, що говорив на цю тему з родичами загиблого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування