Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прутнік зживає "Укртелефільм" для захоплення землі?

П'ятниця, 2 лютого 2007, 18:11

Студія "Укртелефільм" спростовує існування корупційних схем у своїй діяльності і припускає, що подібні обвинувачення, а також низка інших дій чиняться з метою її банкрутства для захоплення землі.

"Укртелефільм" повідомляє, що згідно з наказом Держкомтелерадіо зараз відбувається реорганізація студії і держпідприємства "Фотон" шляхом об'єднання їх у державне спеціалізоване підприємство "Укртелефільм".

"Реорганізація мотивується істотними порушеннями студії за 2004-2006 роки. На сайті ГоловКРУ було навіть опубліковано акт, відповідно до якого студію звинувачували у масштабних фінансових і адміністративних порушеннях", - зазначається в повідомленні.

"Це фальшивка, яка зовсім не відповідає реальному акту. Достовірна інформація на сайті була викладена лише після дзвінка журналістки, яка поцікавилась, чому КРУ поширює свідомо неправдиву інформацію", - додають на студії.

"Укртелефільм" стверджує, що відповідно до перевірки ГоловКРУ за період діяльності студії з 01.01.04 по 01.10.06 усі фінансові порушення були усунуті.

У повідомленні зазначається, що, завдяки гендиректору Біймі і його заступнику Аніщенку, студія розрахувалася з боргами і почала приносити прибуток.

"Однак у зв'язку з наказом Держкомтелерадіо від 30.01.07 Бійму звільнено, незважаючи на те, що сам гендиректор знаходиться в лікарні, після операції, а замість нього призначено Кошара", - додають на "Укртелефільмі".

"Якщо в студії не зафіксовані порушення, на ній знімаються телесеріали, шоу, кліпи, то до чого фальсифікувати акт КРУ і незаконно звільняти директора?", - запитують на студії.

"Ми вважаємо, що винятково через землю. 4 га землі на березі Русанівського водоканалу коштує кілька десятків мільйонів доларів", - йдеться у повідомленні.

На думку "Укртелефільму", "тут задіяна стара і перевірена схема: два підприємства - одне збиткове і друге, яке варто захопити – об'єднуються в одне".

"Доходи і борги стають єдиним цілим, після чого вже об'єднане підприємство оголошується банкрутом і, за рішенням суду, продається", - додається у повідомленні.

"Як правило, його, тобто землю, на якій стоїть підприємство, купує зовсім прогнозований персонаж. Підприємство зноситься, а на його місці зводяться житлові або офісні комплекси", - вважають на "Укртелефільмі".

Студія вже звернулася до президента Віктора Ющенка, до СБУ і до депутатів Верховної Ради, однак "відповіді немає, а на студії чекають силового захоплення з дня на день".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування