Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зробив зауваження ще одному міністру

Середа, 21 лютого 2007, 10:02

Прем'єр Віктор Янукович зробив зауваження міністру економіки Володимиру Макусі за те, що він не відслідковує питання утворення житлово-комунальних тарифів на місцях.

"Я вчора зробив зауваження міністру економіки Макусі – якщо найближчим часом він особисто не познайомиться з кожним керівником інспекції по ціноутворенню в регіоні – то будуть проблеми", - сказав Янукович, відкриваючи засідання уряду в середу.

За його словами, він не хоче повторення ситуації, яка напередодні склалася в Чернігові:

"Я переконався, що ви були не знайомі з керівником інспекції в Чернігівський області – я вас знайомив у залі".

Янукович поставив задачу: "Що ми повинні зробити, щоб тарифи були справедливі для кожного регіону? Це питання ми сьогодні не вирішили".

За словами прем’єра, тарифи найвище підняли в західній Україні, де найнижча зарплата.

"Як зробити так, щоб наші люди, незважаючи, живуть вони на сході, заході чи півдні, мали рівні умови оплати за житлово-комунальні тарифи?" – сказав Янукович і доручив віце-прем'єрам Азарову і Рибаку вирішити це питання.

Янукович також обурився, що під час його поїздок в регіони члени уряду ходять за ним слідом, а не працюють зі своїми підлеглими на рівні місцевих адміністрацій.

"Коли керівник виїжджає в регіон, мені антураж робити не треба. Не треба ходити за мною. Я знаю, коли і куди ходити", - сказав Янукович.

"Ідіть і працюйте зі своїми підлеглими, що робиться, як виконується наше рішення", - додав прем’єр, нагадавши, що в кожного міністра "є вертикаль виконавчої влади до рівня району".

У зв’язку з цим Янукович звернувся до міністра екології Василя Джарти, також згадавши поїздку в Чернігів.

"У вас там є вертикаль, Василь Георгійович? Вам дають доручення, а самі нічого не роблять", - обурився Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування