Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко збереться до Путіна після жіночого свята

Середа, 21 лютого 2007, 14:55

Візит президента Віктора Ющенка до Москви може відбутися орієнтовно у березні і залежить від остаточної дати узгодження тексту плану дій між Україну та Росією на 2007-2008 роки.

Про це на брифінгу повідомив заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий.

"Учора по дипломатичних каналах остаточно затвердили протокол засідання міждержавної російсько-української комісії Ющенко-Путін, і на завершальній стадії знаходиться опрацювання тексту угоди між Україною та Росією на 2007-2008 роки", - зазначив Чалий.

"Залежно від того, як буде завершено це опрацювання, ми працюємо в контакті з нашими російськими колегами, щоб зробити поїздку президента у першій половині березня чи в березні місяці", - додав Чалий.

"Ми маємо всі можливості до першого березня мати повністю узгоджений текст плану, і тоді це відкриє нам можливість робочої зустрічі між президентом України і президентом Росії", - сказав заступник голови секретаріату.

Він додав, що позиції Росії і України в цьому питанні співпадають.

Чалий також повідомив, що 27 лютого у Москві планується провести засідання україно-російської підкомітету з питань функціонування Чорноморського флоту Росії, який з українського боку очолює Володимир Огризко.

Він також розповів, що 1-2 березня Ющенко відвідає з офіційним візитом Грузію, під час якого планується підписання низки угод. Також в Грузії відбудеться урочисте відкриття пам’ятник Шевченку.

Також 15-16 березня планується візит Ющенка в Данію. Там планується підписання угоди про співпрацю в енергетичній сфері та інше.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...