Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко повертаються депутати-втікачі

Четвер, 22 лютого 2007, 12:37

Деякі депутати БЮТ, які раніше вийшли із фракції у Київраді, вирішили повернутися назад.

За словами члена фракції БЮТ у Верховній Раді Анатолія Семиноги, на сьогодні уже є кілька заяв депутатів Київради про повернення у фракцію БЮТ.

Також він додав, що більше п'яти депутатів готові повернутися у фракцію. Семинога наголосив, що в середу було прийнято рішення про повернення депутата Київради Максима Шкуро.

Семинога переконаний, що цей процес буде продовжуватися. У відношенні депутатів, які не виявляють бажання повертатися в "рідну" фракцію, рішення буде приймати з'їзд партії.

На сесії в четвер секретар Київради Олесь Довгий повідомив, що депутат Ігор Добруцький, який пройшов у Київраду за списками БЮТ, написав заяву про повернення у фракцію БЮТ. При цьому він вийшов із фракції "Столичні реформи".

У той же час депутат Андрій Артеменко ввійшов у групу "Столичні реформи". За словами Довгого, разом зі Світланою Зоріною вони стали співголовами "Столичних реформ".

Артеменко пройшов до Київради за списком БЮТ, але останнім часом був позафракційним, повідомляє Ліга.

Як відомо, раніше Юлія Тимошенко заявила, що депутатам місцевих рад від БЮТ, які змінили фракційну приналежність, не загрожує позбавлення депутатського мандату.

5 лютого президент підписав закон про імперативний мандат, яким передбачається визначення підстав для позбавлення статусу депутатів керівним органом політичної партії.

Серед таких підстав - невходження депутата у відповідний блок або фракцію, вихід і перехід в іншу фракцію.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування