Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За два місяці Цушко влаштує чергову чистку

П'ятниця, 23 лютого 2007, 10:43

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко заявляє, що новопризначені керівники правоохоронних органів можуть бути звільнені через два-три місяці.

Про це він заявив під час свого звіту у Верховній Раді.

"Не всім подобаються кадрові зміни, які проводяться, але запевняю, всі вони обґрунтовані. Вони не йдуть ні в яке порівняння з глобальною заміною кадрів у 2005-2006 роках. Кадрові зміни необхідні", - наголосив Цушко.

За його словами, за останні два роки з органів внутрішніх справ було звільнено 31 тисячу працівників, з них зі стажем служби понад 10 років - 19 тисяч.

"Було прийнято закономірне й абсолютно логічне рішення про звільнення з посади низки випадкових людей. Оцінка їх роботи співпала з анонімним опитуванням особового складу. Було опитано близько 100 тисяч працівників МВС офіцерського складу", - заявив Цушко.

Він додав, що "оцінка керівників саме за результатами діяльності, результатами опитування особового складу та громадян буде постійною, тому через два-три місяці можуть бути звільнені і новопризначені керівники".

Водночас Цушко пообіцяв звільнити "весь кадровий склад внутрішньої служби безпеки по всій вертикалі".

"Я їх зобов’язав реагувати на кожну публікацію в Інтернеті. Але реакція внутрішньої служби безпеки нічого не підтверджує. Я кажу: "Що, вся міліція свята? Тому я їх заміню, бо вони скривають все, не хочуть реагувати", - зазначив Цушко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування