Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київрада передумала забудовувати один дитячий майданчик

П'ятниця, 23 лютого 2007, 12:33

Київська міськрада оформила клінічній лікарні "Феофанія" Державного управління справами право постійного користування земельною ділянкою загальною площею 44,33 га.

Таке рішення Київрада ухвалила на пленарному засіданні в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Землю відведено для експлуатації й обслуговування лікувальних корпусів лікарні й інших господарських будинків та установ на вул. Академіка Заболотного, 21 у Голосіївському районі.

Також Київрада дозволила Інституту ботаніки ім. М.Г.Холодного НАН України будувати на своїй території котеджі й об'єкти соціально-побутового призначення.

Відповідно до рішення, у постійне користування інституту передаються земельні ділянки загальною площею 7,92 га, з яких 4,1 га призначені для експлуатації й обслуговування будинків та споруд інституту.

Інші 3,82 га призначені для малоповерхового житлового будівництва й об'єктів соціально-побутового призначення.

Їх Київрада перевела у Генеральному плані з категорії комунально-складського призначення в категорію земель житло-суспільної забудови.

Водночас, Київрада скасувала рішення про виділення земельної ділянки будівельній компанії "Кроун" під будівництво житлового будинку на вулиці Прирічній, 19.

Секретар Київради Олесь Довгий відзначив, що на цій ділянці розміщений дитячий майданчик, і будувати житловий будинок там неможливо, у зв'язку з чим мешканці прилеглих будинків виступали з акціями протесту, зокрема, біля стін мерії.

Дана земельна ділянка була виділена компанії "Кроун" Київською міськрадою попереднього скликання 15 липня 2004 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування