Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Воїни" Тимошенко голосуватимуть як "нашоукраїнці"

Субота, 24 лютого 2007, 13:03

БЮТ і "Наша Україна" зобов’язуються виконувати умови підписаної угоди про спільну опозиційну діяльність.

Про це лідери політичних сил Юлія Тимошенко і Віктор Балога сказали під час прес-конференції з нагоди підписання угоди.

На запитання, якими є гарантії виконання зобов’язань, Тимошенко відповіла: "Гарантія та, що за цим столом сьогодні відсутній Олександр Мороз".

Також Тимошенко наголосила, що БЮТ виконуватиме свої зобов’язання і відтепер не голосуватиме за подолання вето президента на всі закони.

"Ми будемо голосувати узгоджено", - сказала вона, додавши, що ті депутати, які "будуть випадати з логіки домовленостей", залишаться поза межами опозиційної команди.

Відповідаючи на питання журналістів щодо ймовірного розподілу посад у разі формування коаліції між "Нашою Україною" і БЮТ, Тимошенко відповіла, що вважає несвоєчасним обговорювати це питання.

"Потрібно спочатку усунути старий-новий режим від влади, а потім уже говорити про те, як розставити професійних людей по тих місцях, щоб вони змогли прибрати наслідки, залишені цією командою", - сказала вона.

Угода була підписана в 3-х примірниках. На запитання, навіщо третій, Балога сказав, що його спрямують голові парламенту Олександру Морозу, "щоб він ознайомився і згадав, що ідеали важливіші за будь-які посади".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування