Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога розповів, коли Ющенко вижене Януковича

Субота, 24 лютого 2007, 13:16

Однією з підстав для проведення дострокових виборів може стати рішення Конституційного суду щодо нелегітимності формування Кабінету міністрів.

Про це сказав під час підписання спільної опозиційної угоди голова ради партії НСНУ Віктор Балога.

При цьому він зазначив, що "дострокові вибори необхідні".

"Одним із чинників може стати рішення Конституційного суду про нелегітимність Кабінету міністрів", - сказав Балога.

Він додав, що президент діятиме тільки в межах своїх повноважень і розпустить парламент лише якщо матиме на це право.

Водночас Балога сказав, що питання щодо створення єдиного списку "Нашої України" та БЮТ на дострокових виборах на даний момент обговорювати зарано.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко сказала, що обидві політичні сили підуть на дострокові вибори у доцільній на момент їх проведення конфігурації.

"Мені дуже приємно, що люди сьогодні вірять у дострокові вибори і питають, якими блоками ми на них підемо. Ми підемо так, щоб більше взяти симпатій і довіри людей", - сказала лідер БЮТ.

Вона також висловила переконання, що опозиційні сили забезпечать усі правові засади для проведення дострокових виборів і нагадала, "що через чотири дні прийде весна, а трішечки пізніше піде уряд Януковича".

Коментуючи питання щодо того, що президент може очолити партію, Балога висловив переконання, що це піде на користь державі.

"Якщо президент забажає і члени партії захочуть бачити її головою президента, це буде лише на користь розбудові нашої держави", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування