Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" вимагає відставки Януковича

Середа, 28 лютого 2007, 15:25

"Наша Україна" вимагає від уряду Віктора Януковича негайно подати на розгляд Верховної Ради програму своєї діяльності або подати у відставку.

Про це йдеться в заяві блоку, оприлюдненій на сайті "Нашої України".

"Наша Україна" заявляє про антиконституційний характер діяльності Кабінету міністрів протягом вже майже шести місяців його діяльності", - йдеться в заяві.

"Адже відповідно до Конституції Кабінет міністрів повинен спрямовувати свою діяльність на виконання програми, яка, згідно з регламентом Верховної Ради, подається на розгляд парламенту через місяць після формування уряду", - нагадується в документі.

Також "Наша Україна" звертає увагу на те, що "вказаний термін минув ще на початку вересня 2006 року".

"Наша Україна" зазначає, що "відсутність у Кабінету міністрів чіткого плану дій щодо розвитку країни вже з перших днів його діяльності негативно позначилася на розвитку України".

"Уже сьогодні ми маємо всі підстави говорити про наростання економічної та соціальної кризи. Неконтрольованим є рівень інфляції, який лише за п'ять останніх місяців 2006 року склав 7,8% і вдвічі перевищив рівень зростання цін за всі попередні місяці 2006 року", - йдеться у заяві.

"Загальмовано темпи номінального підвищення рівня мінімальних зарплат та пенсій, а їх реальний рівень зменшується, що на фоні багатократного підвищення тарифів прирікає найменш захищених громадян на злидні", - додається у повідомленні.

"Наша Україна" звертає увагу на те, що "державний зовнішній борг України досяг свого історичного максимуму і перевищив навіть показники кризового 1999 року, поновилися тенденції збільшення рівня безробіття".

"З метою наповнення державної казни в економіку повернулися "азаровські" методи вибивання податків з підприємців на фоні різкого зростання обсягів контрабанди "своїми" ділками", - заявляє блок.

У "Нашій Україні" переконані, що "подальше управління економікою України "в ручному режимі" призведе до подальшого зниження рівня життя громадян та тінізації економіки".

"Така діяльність є злочинною, а тому недопустимою. "Наша Україна" вимагає від уряду Януковича припинити порушувати Конституцію і негайно подати на розгляд Верховної Ради програму своєї діяльності або подати у відставку", - заявляє блок.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування