"Нашу Україну" просять розправитися зі своїм дітищем

Неділя, 4 лютого 2007, 10:47

Київський осередок партії "Наша Україна" прийняв рішення про свою опозицію до міського голови Леоніда Черновецького.

Про це йдеться в резолюції IV звітно-виборної конференції Київської міської організації партії, що пройшла у суботу, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Київська міська організація, яка зберігає міцну організаційну структуру, надійний і кваліфікований депутатський корпус у радах всіх рівнів, продовжуватиме рішучу боротьбу за права киян, що порушуються низкою економічно і соціально необґрунтованих рішень київської влади", - говориться в резолюції.

"Ми відстоюватимемо інтереси киян і через опозицію до міського голови Леоніда Черновецького, зокрема, підтримуючи ініціативу референдуму щодо його відставки, і через роботу в органах влади – районних держадміністраціях, комісіях районних рад та Київради", - зазначається в резолюції.

"На жаль, у цій боротьбі ми відчуваємо явно недостатню підтримку з боку керівництва партії", - зазначили представники київської організації.

У зв’язку з цим делегати конференції звернулися до ради партії та її президії із закликом надати столичній організації необхідну допомогу на центральному рівні у її боротьбі проти зазіхань на добробут, землю і майно столичної громади, на конституційні права киян.

На конференції також було переобрано народного депутата Миколу Мартиненка головою Київської організації "Нашої України".

Як відомо, Черновецький навесні 2006 року пройшов до парламенту за списком "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування