Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не буде розлучатися з БЮТ

Вівторок, 6 лютого 2007, 11:45

"Лідер фракції "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко стверджує, що рішення про підписання спільної заяви з БЮТ про спільну опозиційну діяльність було ухвалено за згодою усіх керівників тих політичних сил, які входять до складу "Нашої України".

Про це він заявив під час брифінгу у вівторок.

"Сьогодні під час засідання фракції відбувалася дискусія. Заява набула чинності і була оприлюднена. Жодні виступи колег, які критикували ті чи інші пункти заяви, не призвели до дезавуювання тексту заяви", - сказав Кириленко.

"На засіданні , яке було вчора вдень, обговорювалася перша редакція спільної заяви, а остаточна редакція була ухвалена пізно вночі і була підписана мною. Але перед цим, на засіданні фракції за участю президента, такі повноваження були мені делеговані", - пояснив він.

Кириленко також зазначив, що фракція "Наша Україна" буде і надалі брати участь у блокуванні трибуни.

"У випадку спроб розблокувати трибуну з боку коаліції, "Наша Україна" братиме участь у блокуванні у повному складі", - сказав Криленко, додавши, що вимоги залишаються незмінними. Це звіт прем’єра в залі і ухвалення законопроекту, запропонованого БЮТ, щодо унеможливлення маніпуляцій з майном НАК "Нафтогаз".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування