Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В обмін на Огризка януковичі вимагають своїх заступників?

Середа, 7 лютого 2007, 10:50

З остаточною позицією щодо голосування по кандидатурі Володимира Огризка на посаду міністра закордонних справ представники більшості мають визначитися на засіданні ради коаліції.

Про це сказав член Партії регіонів Тарас Чорновіл журналістам у середу.

За його словами, відповідне засідання відбудеться у середу у другій половині дня.

На ньому, за словами Чорновола, коаліціанти сподіваються почути аргументи секретаріату президента щодо внесення кандидатури Огризка.

"Ми не маємо жодного протистояння і ви знаєте, що Віктор Янукович неодноразово заявляв, що наша політична сила готові підтримувати кандидатури від президента, але у випадку Огризка ми не почули якогось прямого наполягання президента. Ну ви бачите, як президент відстоює свої кандидатури", - сказав він.

Чорновіл додав, що на його думку, кандидатури Огризка була внесена "якось дивно".

"На засіданні ради коаліції очевидно будуть якість аргументи збоку секретаріату президента. Якщо вони прозвучать і ми побачимо, що президент дійсно зацікавлений у цьому – шанс підтримки кандидатури - високий", - сказав він.

Водночас, за словами джерел "Української правди", невизначеність позиції коаліції щодо Огризка пов’язана з тим, що вона не домовилася з президентською стороною щодо призначення своїх заступників.

Як зазначив співрозмовник, заступники мають бути наближеними до коаліції для того, щоб "збалансувати" позиції у міністерстві.

Крім того, за словами джерела, шанси підтримки Огризка коаліцією різко знизилися після поганої, на їхню думку, організації зустрічей "Україна – трійка ЄС".

Як повідомив лідер СПУ Іван Бокий, засідання ради коаліції відбудеться у Кабміні о 15.00.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування