Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ вимагає справу за обстріл депутатського авто

Четвер, 8 лютого 2007, 11:57

Блок Юлії Тимошенко звернувся до СБУ, Генпрокуратури та МВС щодо інциденту з обстрілом автомобіля члена фракції БЮТ, голови Київської обласної організації партії "Батьківщина" Уляни Мостіпан.

Про це заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

"Ми звернулися до СБУ, ГПУ та МВС з проханням зробити відповідні перевірки, тому що це не поодинокий випадок, коли є погрози на адресу наших депутатів, коли є замахи на наших політичних діячів", - сказав депутат.

"І я вважаю, що в кінці кінців ми повинні отримати хоч якусь відповідь", - додав він.

Турчинов зазначив, що на даний момент фракція не отримала "зворотної реакції" від правоохоронних органів і, зокрема, інформації про порушення кримінальної справи за цим фактом.

Він нагадав, що окрім обстрілу машини Мостіпан отримувала листи з погрозами, а також "був напад на квартиру її доньки і спроби проникнути до неї".

"Я вважаю, що це комплекс питань, які повністю підтверджують, що причиною цьому є виключно політичні мотиви. Ми будемо вимагати порушення справи", - заявив Турчинов.

Як відомо, у понеділок, 5 лютого, невідомі обстріляли з гарпунної зброї автомобіль Мостіпан, який був припаркований на стоянці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування