Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Роднянський знову буде продавати "1+1". Пінчуку?

Четвер, 1 березня 2007, 13:05

Власники телеканалу "1+1"Олександр Роднянський і Борис Фуксман готові відновити переговори про продаж своїх часток телеканала.

Таку позицію в інтерв'ю "Комерсант-Україна" підтвердили самі Роднянський та Фуксман.

"Позиція акціонерів не змінилася. Ми, як і раніше, готові розглядати пропозиції про продаж 40-процентної частки компанії – насамперед компанії СМЕ", - сказав Роднянський.

У той же час, за словами Фуксмана, поки повторної пропозиції з боку СМЕ не надходило.

"Але ми очікуємо на неї після рішення Верховного суду (про відхилення касаційної скарги співвласника групи "Приват" Ігоря Коломойського, що вимагала визнати за ним право власності на 70%)", - сказав він.

Раніше виконавчий віце-президент СМЕ Марина Вільямс підтвердила зацікавленість компанії у збільшенні своєї частки в статутному фонді каналу.

"СМЕ воліє володіти 100 відсотками акцій телекомпаній, у яких є акціонером", – сказала вона, відмовившись коментувати хід переговорів по збільшенню частки у "Студії 1+1".

"Комерсант" пише, що СМЕ не є єдиним претендентом на канал.

Раніше Роднянський заявив, що веде переговори про продаж 40% каналу не тільки з CME, але і з підприємцем Віктором Пінчуком.

Розглядається також можливість обміну частки на пакет акцій "Нового каналу", який належить Пінчуку.

За словами джерела "Комерсанта", знайомого з ходом переговорів, усі необхідні процедури для здійснення цієї угоди вже пройдені.

У прес-службі корпорації "Інтерпайп" Пінчука переговори коментувати відмовилися.

Як відомо, формально власником 70% ТОВ "ТРК "Студія 1+1" є голова ради директорів Олександр Роднянський, але за згодою акціонерів йому належать 20%.

При цьому ще 20% і 30% через компанію "Інтер-медіа" – "дочку" німецької Innova-Film – контролюють Борис Фуксман і компанія Central Media Enterprises відповідно. Ще 30% CME володіє прямо. Чистий виторг телеканала в 2005 році склав $72,85 млн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...