Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через мітинг Луценка у Харкові "регіонали" затисли Катеринчука і Жванію

П'ятниця, 16 березня 2007, 14:46

У Харкові знову розгорілося протистояння за участю депутатів Миколи Катеринчука і Давида Жванії через перешкоджання мітингу Громадянського руху "Народна самооборона".

У даний момент група харків'ян заблокувала на площі Свободи вантажний автомобіль, яким вивозиться частина устаткування, призначеного для монтування сцени мітингу.

Люди оточили машину і тримають її руками, не даючи автомобілю рухатися, повідомляє "Обком" з посиланням на УНІАН.

Депутат із фракції "Наша Україна" Давид Жванія біля кабіни водія намагається переконати судових виконавців, а також народних депутатів від Партії регіонів і співробітників міліції в незаконності вивозу устаткування.

"Тут відбувається розкрадання майна народного депутата силовим методом", - заявив Жванія й закликав працівників правоохоронних органів забезпечити повернення власності.

Він жадає від судових виконавців представити рішення суду.

До місця події також прибули голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков і депутат Микола Катеринчук, які долучилися до суперечки.

Водночас до місця події прибув секретар Харківської міськради Геннадій Кернес. Він стверджує, що Дзержинський суд Харкова заборонив акції, задовольнивши позов міськвиконкому, і вимагає від судових виконавців і міліції виконання рішення суду.

У ці хвилини біля кабіни водія продовжується масова тиснява, в епіцентрі якої знаходяться депутати Жванія й Катеринчук, губернатор Аваков і депутати-"регіонали".

Як відомо, протягом доби суд в Харкові схвалив два рішення, заборонивши монтування сцени, а також проведення мітингу "Народної самооборони", запланованого на 16 березня.

У п'ятницю вранці Юрій Луценко повідомив, що "Народна самооборона" все ж таки проведе мітинг у Харкові, але не на центральній площі Свободи, а на площі Соборності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: