Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко натякає, що на Луценку шапка горить

Субота, 17 березня 2007, 14:58

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко відмовляється називати зловживання свого попередника Юрія Луценка до завершення перевірки іншими органами.

На прес-конференції в суботу міністр відмовився підтвердити чи спростувати інформацію заступника генпрокурора Рената Кузьміна про те, що інформацію про ізраїльський паспорт той отримав з МВС.

"Я не чув те інтерв’ю Кузьміна, тому утримаюсь від коментарів", - зазначив міністр.

Відповідаючи на питання, чому він не називає прямо, хто винен в кризі в міністерстві, Цушко сказав: "Я ж сказав про системну кризу в міністерстві і її створила не одна людина і не за один рік".

"Я не називав прізвищ, але спрацювало прислів’я, що на злодії й шапка горить, і почався ґвалт. Я прізвища не називав, але прислів’я працює. А прізвища назвуть відповідні органи після вивчення актів КРУ", - наголосив міністр, додавши, що зараз виявлено зловживань на 752 мільйони гривень.

Серед таких зловживань міністр назвав продаж будинку на кругло університетській за 6 мільйонів гривень.

"Документи заступник міністра взяв до себе. А потім заступник міністра пішов у відставку і документи пішли. Тепер ми добуваємо документи від тих, хто придбав будинок і з'ясовували, що заступник міністра підписав документи, що цей будинок не потрібен МВС", - зауважив Цушко, обурився, що йому тепер ніде розмістити 360 працівників УМВС.

"Цим людям доведеться відповідати", - попередив він.

Цушко також висловив сумнів, що тодішній міністр не знав про це.

"Тепер кричать, що в суд подадуть. За роки роботи в МВС треба було зрозуміти хоч щось і розібратися, що не можна подати до суду, якщо прізвище не назвали", - додав Цушко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування