Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко боротиметься за крісло прем’єра, бо не може його передовірити

П'ятниця, 2 березня 2007, 08:21

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко боротиметься за посаду прем’єра, оскільки не бачить, кому може довірити цю посаду.

Про це вона заявила на зустрічі з українською діаспорою у Вашингтоні у четвер, відповідаючи на питання про національного лідера.

"Україна має загально обраного президента і виступала проти того, щоб його позбавили повноважень. І сьогодні я працюю на те, щоб ці повноваження президенту повернути і щоб він встиг у цій каденції зробити все, що треба було зробити після помаранчевої революції", - заявила лідер БЮТ.

"Я хочу сказати, що мої амбіції ніколи не завадять іти вірним шляхом. Я була єдиним керівником політичної сили, яка не йшла на вибори президента в першому турі. Не амбіції рухають мною, а бажання, щоб Україна була сильною", - додала Тимошенко.

"Що стосується позиції в уряді, посади прем’єра, то я можу сказати, що, якби я бачила в Україні, кому можна передати це надійно в руки і знати, що не зрадять не відступлять і слабкість не проявлять, то я б передала", - заявила вона.

"Але оскільки я не бачу такої людини, то буду боротися за те, щоб не передовіряти це нікому, а довести справу до логічного завершення", - запевнила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування