Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович анонсував коаліцію нової якості

Середа, 21 березня 2007, 13:44

Прем’єр заявляє про утворення в парламенті об'єднання нової якості - коаліції національної єдності.

Про це він заявив на початку підсумкового засідання уряду в середу.

"Сьогодні ми в парламенті з усіма відповідальними силами робимо наступний крок з розширення нашої коаліції, утворюючи якісно нову коаліцію національної єдності", - заявив прем’єр.

Як відомо, в середу міністром економіки призначено Анатолія Кінаха, а депутати його ПППУ, скоріше за все, приєднаються до більшості.

На початку засідання прем’єр Віктор Янукович нагадав, що засідання відбувається за кілька днів до річниці парламентських виборів.

"Озираючись на шлях, який пройдено за рік, можна чітко розпізнати ту силу, ту енергетику, яка дала можливість говорити про зроблене з гордістю. Ця сила, ця енергетика в економічному зростанні, у зміцненні демократії", - зазначив він.

"Нам вдалося подолати бездоріжжя в економіці і зміцнити фундамент конституційного функціонування держави. Ми пройшли шлях від антикризових дій до глибинної реформи держави, що має вивести її до числа конкурентоспроможних країн", - наголосив Янукович.

Прем’єр запевнив суспільство, що його майбутнє прогнозоване, і уряд зробить все, щоб забезпечити достойне життя.

"Жодна протидія не змусить нас звернути з обраного шляху. Ми ніколи не відступимо від демократії, верховенства права та свободи слова", - наголосив Янукович.

Прем’єр назвав ключовою подією минулого року формування антикризової коаліції, яка засвідчила, що "в країні є сили, які здатні взяти на себе відповідальність".

"Незважаючи на різноманітні сценарії, якими популісти намагаються баламутити та розсварювати народ, ми зробили важливий крок до реалізації найважливішого завдання – єдності суспільства", - додав він.

За його словами, в цій меті єдині і президент, і уряд, і парламент.

"І жодні інтриги і підступи політиканів не зможуть нас протиставити один одному", - наголосив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: