Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" готується вивести Ющенка на ударну позицію

Четвер, 29 березня 2007, 20:49

Рада партії "Наша Україна" ухвалила проект звернення до президента Віктора Ющенка із закликом розпустити парламент.

Як повідомив один з керівників виконкому "Нашої України" Ігор Жданов, на раді "була невеличка дискусія навколо певних формулювань", тому остаточну редакцію затвердить з'їзд у суботу.

"Ревізію народного волевиявлення здійснює парламентська коаліція, яка шляхом підкупу і шантажу поповнює свої лави окремими депутатами", - сказано в проекті звернення.

"При цьому ігноруються конституційні вимоги щодо формування коаліції виключно на основі фракцій у Верховній Раді, а не через індивідуальне входження окремих депутатів. У свою чергу, це ставить під сумнів легітимність уряду, сформованого такою коаліцією", - також зазначено в проекті.

"Наша Україна" хоче звернути увагу Ющенка, що уряд "цілеспрямовано тягне Україну в авторитарне минуле".

"Ми звертаємося до Вас, Вікторе Андрійовичу, як до Гаранта Конституції, прав і свобод громадян України із закликом докласти усіх зусиль для невідкладного виведення країни з системної конституційної, політичної та соціально-економічної кризи та рішучого припинення усіх спроб узурпації влади".

"А за умови вичерпання усіх можливостей – скористатися конституційним правом і достроково припинити повноваження нинішнього складу Верховної Ради України", - сказано в проекті.

На з'їзді "Нашої України" в суботу, згідно з порядком денним, передбачається обрання голови партії та ради партії, а також нова редакція статуту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування