Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не хоче нагадувати помаранчевим, "хто витягнув м’ясо з борщу"

П'ятниця, 30 березня 2007, 12:57

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що в разі розпуску парламенту, президент поверне довіру людей, втрачену помаранчевою владою.

"Я вважаю, що президент, який продемонструє волю, здатність, послідовність та чіткість у своїх діях, може повернути ту довіру, яку, на жаль, за останні роки розтратила помаранчева влада", - сказала Тимошенко на засіданні Комітету національного порятунку.

Водночас вона висловила переконання, що якщо президент не розпустить парламент, він "втратить залишки цієї довіри".

Тимошенко закликала кожного політичного чи громадського діяча, присутніх у залі, звернутися до Ющенка з відповідним проханням, оскільки вважає, що від цього в тому числі залежатиме рішення президента.

Вона закликала присутніх представників демократичних сил не згадувати про колишні непорозуміння.

Фото НТН

"Ми сьогодні не повинні обговорювати, хто витягнув м’ясо з борщу, тягали всі потрошку. Але сьогодні у нас є шанс перемогти", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що ситуація з реваншем нинішньої влади нагадує їй сюжет голлівудського фільму, "коли злодія вбили, вже подумали, що все гарно, а потім обертаються, а найгірша потвора повстала знову і її знову доведеться вбивати".

"Це, власне, сьогодні нагадує нашу реальність, шановні друзі, потвора повстала, але повстала лише для того, щоб остаточно з нею покінчити", - зазначила Тимошенко.

Вона також спростувала закиди про те, що перевибори призведуть до нестабільності в країні.

Тимошенко запитала, "чи потрібно своєю згодою на таку стабільність кришувати те, що відбувається в Україні".

"Якщо нам потрібна така стабільність, коли йде таке протистояння гілок влади і нищиться все українське, тоді скажемо чесно – така стабільність буде кладовищем і ми будемо на ній сторожами. Я думаю, що ми мусимо бити в набат", - сказала вона.

"Сьогодні Мороз, Янукович і всі їхні прихвосні заявляють, що 300 голосів – це те єдине, що врятує Україну і що 300 голосів у них вже є в парламенті. Так невже ми не думаємо про те, що це є не просто глибока ревізія виборів, а це практично придбання за певний кошт всієї України як акціонерного товариства закритого типу", - додала Тимошенко.

Вона також висловила переконання, що в разі повторних виборів до парламенту не пройдуть соціалісти "через їхню зраду" і комуністи, які "змінили портрети Леніна в своїх кабінетах на портрети Януковича і Ахметова".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування