Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" заплутались в парах очей своїх прихильників

П'ятниця, 30 березня 2007, 14:53

Заступник лідера фракції Партії Регіонів Василь Кисельов запевняє, що на мітинг у суботу коаліція виведе більше 100 тисяч своїх прихильників.

"Завтра буде мінімум 100 тисяч", - сказав він, відповідаючи на питання журналістів.

"Тисячі прихильників коаліції прямують до столиці з регіонів", - додав він.

"Ми по районах визначили, скажімо, від району 15-20 тисяч. І депутати місцеві криком кричать, чому нас обмежують, дайте можливість поїхати", - розповів Кисельов, маючи на увазі, що приїхати хочуть більше людей.

Але це не можливо, бо за його словами, немає квитків на потяг, і забиті автобуси.

Кисельов висловив переконання, що мітинги пройдуть в суботу без ексцесів, і все буде мирно, "якщо тільки не дай Бог, хтось не створить якихось провокацій".

Він сказав, що має інформацію про те, що для участі в провокаціях звозять людей із західної України, але висловив сподівання, що МВС та СБУ "забезпечать спокій і порядок при проведенні цих заходів".

Водночас "регіонал" Юрій Мирошниченко, виступаючи зі сцени, висловив переконання, що на Форум національної єдності у п'ятницю прийшли 67 тисяч людей.

"67 тисяч пар очей дивляться сьогодні на цю сцену з Європейської площі, а мільйони спостерігають за трансляцією по телебаченню", - зазначив він.

Водночас, за словами іншого "регіонала" Василя Горбаля, на мітингу присутні 20 тисяч осіб. Між тим, інший представник цієї партії Володимир Сівкович зазначив, що кількість складає 10 тисяч осіб.

Водночас, за оцінками кореспондента Української правди, прихильників коаліції на Європейській площі зібралося близько тисячі.

З Майдану Незалежності до Європейської площі підійшла колона з 500 людей з прапорами БЮТ і "Нашої України".

Вони слухають виступи коаліціантів і кричать "Ганьба!"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування