Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгому не подобається "римейк" Майдану, але крові не буде

П'ятниця, 30 березня 2007, 19:06

Секретар Київради Олесь Довгий заперечує звинувачення на адресу влади в перешкоджанні проведенню акцій опозиції на Майдані Незалежності в суботу.

Він висловив здивований заявами БЮТ щодо начебто обмеження столичною владою права на проведення цих акцій, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Київміськради.

Довгий підкреслив, що і Київрада, і Київська міська державна адміністрація ніколи не обмежували і не обмежуватимуть право киян на їхнє вільне політичне волевиявлення.

На його думку, кияни вільні обирати для себе ту чи іншу політичну позицію, вільні приєднуватися до якоїсь із анонсованих на суботу акцій або проігнорувати їх взагалі.

Разом з тим, підкреслив Довгий, обов’язком київської влади є забезпечення спокою та стабільності у Києві, і свій обов’язок перед усією громадою влада виконає.

"Влада ніколи не допустить, аби через чиїсь нездорові політичні амбіції пролилася кров", - заявив він.

Водночас, на його думку, жодних соціальних чи економічних підстав для участі киян в акціях опозиції, запланованих на 31 березня, не існує.

Секретар Київради також звернувся до лідерів БЮТ з проханням не вдаватися у своїх заявах до необґрунтованих оцінок рівня довіри серед киян до тих або інших політичних сил.

"Сьогодні у нас виборів немає і, сподіваюся, не буде. Всі політичні сили, представлені нині у Київраді, мають кредит довіри, виданий їм киянами", - наголосив Довгий.

"Організатори акції, яку вони вже охрестили "новим майданом", мають розуміти, що римейки, як правило, спотворюють оригінал", - наголосив він.

Як відомо, раніше "нашоукраїнці" заявляли, що представники Київдержадміністрації перешкоджали встановленню сцени на Майдані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування