Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада працюватиме позапланово, бо забагато балакала

Вівторок, 10 квітня 2007, 09:35

Верховна Рада цього тижня проводитиме пленарні засідання у вівторок, середу та четвер з 10 години ранку.

Водночас, згідно з розкладом роботи Верховної Ради, цього тижня депутати мали працювати в комітетах та фракціях, а пленарний тиждень мав розпочатися 17 квітня.

За словами лідера Комуністичної партії Петра Симоненка, політики витратили забагато часу на політичні дискусії і тому "не розглянули багато проектів, які одержали підтримку на профільних комітетах і готові до розгляду".

"Тому я запропонував варіант: не накопичувати проекти, а у першій половині дня розглянути ті, які готові, а другу половину дня провести у комітетах", - зазначив він.

Окрім того, Симоненко висловив сподівання, що до кінця поточного тижня Конституційний Суд винесе рішення щодо указу президента про розпуск парламенту.

І лише після цього, за словами лідера КПУ, партія буде визначатися щодо своєї участі або неучасті у виборах.

Симоненко також додав, що в разі визнання указу конституційним, президент має переглянути терміни проведення виборів, щоб усі політичні сили мали змогу до них підготуватися.

У разі ж визнання указу неконституційним, Симоненко прогнозує, притягнення президента "в тому числі, до кримінальної відповідальності".

У свою чергу, як повідомив регіонал Михайло Чечетов, цього тижня першу половину дня депутати працюватимуть в режимі сесійних засідань, а другу – в комітетах, бо мають намір ухвалити "важливі фінансово-еконномічні рішення, необхідні для країни".

"Транжирити час не можна. Парламент буде працювати", - наголосив він.

На запитання, чи не є нинішня робота парламенту "показухою", оскільки президент не підпише жодного прийнятого закону, він сказав:

"Парламент працює, а підпише чи не підпише – якщо не підпише, то він просто гратиме проти свого народу".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: