Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиціонери вирішили скинути ЦВК, Медведька і "пенсіонера Януковича"

Середа, 11 квітня 2007, 19:17

Лідери опозиції закликають представників уряду та "екс-більшості" "негайно припинити саботаж" указу президента про розпуск парламенту.

Про це сказано у резолюції мітингу опозиції на Європейській площі, яку зачитав член фракції "Наша Україна" Ярослав Князевич.

Також прихильники опозиції закликали суддів Конституційного Суду проявити "громадянську мужність та не піддаватися на тиск і провокації", а президента – бути непорушним у забезпеченні в Україні "чесних демократичних виборів".

Водночас лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко, виступаючи зі сцени, оголосив, що об’єднана опозиція оголошує безстрокову акцію на підтримку указу президента про розпуск парламенту до вирішення політичної кризи.

"Поки всі не почнуть виконувати указ президента, ми оголошуємо безстрокову акцію тут, на Європейському майдані", - сказав він.

У свою чергу один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявив, що опозиція також просить президента Віктора Ющенка призначити такий склад ЦВК, "який би зміг провести чесні вибори", і змінити генпрокурора.

Водночас лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко сказав, що в результаті виборів потрібно змінити "всіх пенсіонерів у владі всіх кольорів, за якими ховається радянський мох".

Він закликав усунути від влади "пенсіонера Януковича", який "чіпляється" за свою посаду.

"Різниця між Януковичем і Кучмою лише в зрості. Кучма - рудий, миршавий, Янукович - великий, донецький", - зазначив Луценко.

"Партія регіонів точно знає через своїх американських технологів: політики нагадують пелюшки, які треба регулярно змінювати", - додав він.

Луценко також вкотре звинуватив соціалістів у тому, що вони "зрадили країну".

"Якщо ви зайдете в Інтернет, ви побачите, що газета "Товариш" – головний друкований орган соціалістів - викреслила свій архів за 2001 – 2005 рік. Вони бояться, що люди прочитають, що вони говорили і писали у ці роки", - сказав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...