Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко ні з ким не узгоджував свої 15 кроків

Четвер, 12 квітня 2007, 09:40

15 пунктів, які президент Віктор Ющенко висунув до коаліції, не містять можливості скасування указу про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів.

Про це Ющенко заявив в інтерв’ю Радіо "Свобода" та німецькій газеті "Die Welt".

"Ключова позиція є у тому, що єдиний демократичний спосіб вийти з тієї глибокої кризи... полягає в інструменті проведення дострокових виборів. Це є якраз адекватна відповідь на ту першу причину, яка пояснює глибину цією кризи у парламенті", - зазначив він.

При цьому Ющенко зазначив, що не узгоджував вимог до коаліції з лідером опозиції Юлією Тимошенко.

"Я ці позиції ні з ким не узгоджував, тому що одна з норм, про що говориться в цих пропозиціях, то це якомога швидше відновлення переговорів між опозицією і позицією парламенту", - сказав він.

"І позиція, і опозиція теж повинні дати акцепт на цей пакет, тому участь і активні парламентські переговори – це є невід’ємною частиною тих пропозицій, які я висловив", - наголосив президент.

За його словами, "15 пунктів" адресовані "до парламентських фракцій як більшості, так і меншості".

"Без них, я сказав би, це питання не може бути зрушене з місця, тому що, власне кажучи, підійти до монтажу проблем парламентської кризи без участі парламентських сил – це була б неправильна постановка задачі", - додав Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування