Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко влаштує 20% зачистку списків

Четвер, 12 квітня 2007, 10:54

Список кандидатів у народні депутати на дострокові вибори парламенту від Блоку Юлії Тимошенко буде оновлено на 20%.

Про це заявив член фракції БЮТ Олег Білорус, пише газета "Дело".

"Список БЮТ оновиться на 20% і в основному за рахунок наших союзників із ПРП і УСДП", - сказав депутат.

На думку Михайла Волинця, такі "спірні кандидатури, як депутати-бізнесмени Костянтин Жеваго або Таріел Васадзе (обидва депутата кілька разів порушували фракційну дисципліну, зокрема, при голосуванні за бюджет на 2007 рік), то вони також одержать місця в списку".

Ще один бізнесмен від БЮТ Євген Сігал заявив, що для нього не має значення номер, під яким він піде в списку БЮТ на виборах до Верховної Ради.

"Я знаю чітко, що те місце, що я буду мати в списку, буде прохідним, і це найголовніше", - відзначив Сігал.

За словами депутата Олега Ляшка, у списку БЮТ точно не знайдеться місця Олександру Ковтуненку (пройшов до парламенту V скликання за списком під №116), Володимиру Ткаченку (№90), Сергію Поліщуку (№117), Василю Хмельницькому (№60), Олегу Надоші (№103), Володимиру Зубику (№64), Михайлу Зубцю (№59) і Михайлу Гладію (№85).

Серед нових осіб в оновленому списку можна буде побачити Віктора Пинзеника, Володимира Бондаренка, Ігоря Гриніва, Володимира Філенка (від ПРП).

Також місце в списку БЮТ, імовірно, одержать колишні "рухівці", народні депутати з фракції "Наша Україна" Михайло Поживанов і Степан Давимука, додає видання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування