Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі перетворили Майдан на футбольне поле

Четвер, 12 квітня 2007, 12:44

У центрі Києва на Майдані Незалежності в четвер проходить багатотисячна акція прихильників коаліції національної єдності.

На Європейській площі зібралися близько 700 прихильників коаліції.

За даними міліції, на Майдані знаходяться близько 10 тис. активістів Партії регіонів, Компартії і Соцпартії.

Рух на Хрещатику, у районі Майдану, перекрито. Зі сцени виступають депутати, активісти партій, які входять у коаліцію. Вони закликають президента скасувати указ про розпуск парламенту.

Як передає кореспондент "Української правди", на заклики і гасла, які звучать зі сцени, люди відповідають гудінням у дудки.

Водночас на Європейській площі біля сцени, на якій проводять мітинги представники опозиції, знаходяться близько 500 осіб - в основному молодь. Вони стоять у ряд біля сцени. Рух у районі Європейської площі не перекрито.

Порядок забезпечують кілька десятків співробітників МВС. Між Європейською площею і Майданом на пішохідних тротуарах стоять наряди міліції. Обстановка на обох площах спокійна.

За даними міліції, у четвер біля будинку Конституційного Суду знаходяться близько 1,5 тис. прихильників коаліції.

Біля секретаріату президента на даний час знаходяться до 500 осіб із прапорами "Нашої України" і "Пори".

Біля будинку Центральної виборчої комісії, за даними міліції, знаходяться близько 1,5 тис. прихильників опозиції і коаліції. Біля будинку Кабміну - близько 1 тис. прихильників коаліції.

У Міському саду на даний час знаходяться близько 300 прихильників уряду і коаліції, у Маріїнському парку - близько 200 прихильників уряду і стільки ж - біля будинку СБУ.

Також у четвер до Києва прибули 73 прихильники коаліції з регіонів на автобусах (зранку повідомлялося про прибуття 388 осіб автобусами).

За даними міліції, на сьогодні до столиці з регіонів прибуло близько 15 тис. прихильників коаліції й уряду.

"Інтерфакс-Україна",

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування