Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів хоче, щоб Медведько спитав з президента за суддів КС?

Четвер, 12 квітня 2007, 18:14

Члени фракції Партії регіонів мають намір звернутися до Генпрокуратури з вимогою порушити кримінальну справу за фактом втручання у діяльність судових органів та притягнути винних у цьому осіб до відповідальності.

Про це йдеться у заяві прес-служби партії, в якій "Регіони" також звинувачують президента та його оточення у посиленні тиску на представників Конституційного Суду.

"11 квітня 2007 року розпорядженням президента усім без виключення суддям КС нав'язано цілодобову охорону у місцях постійного і тимчасового перебування", - нагадується у заяві.

"Як відомо, за чинним законодавством охорона надається на підставі особистої заяви. Саме такі заяви подали судді, обрані за квотою президента", - додають у прес-службі.

Партія регіонів заявляє, що "надання охорони без відповідних заяв не можна не розцінити як явний тиск та залякування суддів та членів їх родин".

"Адже зрозуміло, що будь-який громадянин, якому примусово нав'язують озброєних охоронців, не може сприймати свій стан як нормальний, повсякденний та безпечний", - додається у заяві.

Партія регіонів попереджає громадськість про "початок цинічно спланованої кампанії з дискредитації членів Конституційного Суду".

"Першим кроком у цьому плані є виступ народного депутата "Нашої України" Князевича. Відвертою брехнею і наклепом Князевич намагається тиснути на суддів КС, запрограмувати суспільство на чергові протиправні дії з боку президента та його оточення", - йдеться у заяві.

"Більше того, нехтуючи думкою світової громадськості, Князевич і його побратими намагаються поставити під сумнів майбутнє рішення КС та вплинути на позицію суддів", - переконані у партії.

Партія регіонів "категорично" спростовує всю "недостовірну інформацію, яка була викладена вище, і буде викинута в інформаційний простір пізніше, і знову просимо Конституційний Суд пришвидшити розгляд указу".

Як відомо, Руслан Князевич закликав суддю Конституційного Суду Сюзанну Станік через суд спростувати інформацію, розповсюджену у ЗМІ, про нібито отримання нею хабара у вигляді квартир у центрі Києва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування