Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Шуфрича й Азарова розбазарили гроші, щоб не давати на вибори?

П'ятниця, 13 квітня 2007, 14:21

Рахункова палата заявляє про порушення Мінекономіки, Мінфіном, Міністерством з надзвичайних ситуацій, Міністерством будівництва і ЖКГ при підготовці проектів рішень Кабінету міністрів з питань виділення коштів з резервного фонду держбюджету.

Про повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Фахівці Мінекономіки, Мінфіну, МінНС, Мінбудівництва допускали порушення діючого законодавства при підготовці проектів рішень Кабінету міністрів з питань виділення коштів з резервного фонду державного бюджету", - йдеться у повідомленні прес-служби Рахункової палати.

Відповідно до повідомлення, негативним фактором було також те, що проекти постанов (розпоряджень) із зазначеного питання готувалися без вивчення ситуації на місцях.

За даними Рахункової палати, з резервного фонду держбюджету у 2006 році були виділені 164,42 млн. гривень, з них 95,113 млн. гривень виділено з порушенням вимог чинного законодавства, у тому числі, 10,311 млн. гривень було використано не за цільовим призначенням і при допущенні присвоєння.

Раніше секретар Ради національної безпеки й оборони Віталій Гайдук допускав, що Кабмін спеціально своїми постановами передбачив витрату коштів з резервного фонду державного бюджету, щоб створити дефіцит фінансування позачергових виборів Верховної Ради.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: