Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Європі вирішили, що дали Януковичу урок

Вівторок, 17 квітня 2007, 16:52

Виступ прем'єр-міністра Віктора Януковича в ПАРЄ свідчить про те, що він "вивчив свій урок, що таке Рада Європи", а також говорить про важливість наміру глави уряду "додержуватися дороги компромісу" щодо вирішення кризи.

Так доповідач моніторингового комітету ПАРЄ Ханне Северінсен прокоментувала виступ Януковича, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Його виступ був підготовлений дуже ретельно, він сказав правильні речі", - відзначила вона у вівторок у Страсбурзі.

На питання про загальне враження, яке зробив український прем'єр на європейських депутатів, Северінсен сказала наступне: "Я думаю, що враження було таким, що він вивчив свій урок, що таке Рада Європи".

Вона також відзначила в його виступі пункт про те, що прем'єр "дотримується дороги компромісу" із президентом для вирішення ситуації.

"Це дуже важливо, що він дотримується дороги компромісу. Це була б гарна ідея (вирішити конфліктну ситуацію шляхом компромісу)", - додала вона.

Разом з тим, говорячи про можливість прийняття Конституційним Судом рішення на користь указу президента про проведення дострокових виборів, доповідач моніторингового комітету відзначила важливість того, щоб вони пройшли вільно і справедливо.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування