Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Політолог сподівається, що Партія регіонів ще "не з’їхала з глузду"

Вівторок, 17 квітня 2007, 17:59

Російський політолог Станіслав Бєлковський вважає, що 27 травня вибори в Україні не відбудуться через технічні проблеми.

Як передає кореспондент УНІАН, про це політолог сказав сьогодні журналістам у Києві.

"На мій погляд, жодних виборів 27 травня не буде", - сказав Бєлковський пояснивши, що це неможливо технічно та прогнозує, що рішення Конституційного Суду буде не на користь президента.

Він впевнений, що президент значною мірою зацікавлений в такому рішенні КС, оскільки вже протягом 2 років не може чітко оголосити до чого він прагне.

За його словами, рік тому Віктор Ющенко прагнув великої коаліції за участю Партії регіонів і "Нашої України", але це було складно пояснити своїм виборцям. Крім того, вважає експерт, глава держави категорично проти приходу до влади Юлії Тимошенко.

"Формально Ющенко повторює, що указ є незворотнім, але насправді він за скасування указу", - сказав він, зазначивши, що спочатку потрібно розробити та прийняти нову Конституцію і тільки після цього провести дострокові парламентські вибори – влітку або восени наступного року.

Бєлковський також переконаний, що Партія регіонів не буде вимагати імпічменту президента в разі визнання КС указу неконституційним.

"Вважаю, що Партія регіонів, якщо вона не зовсім з’їхала з глузду, не буде ризикувати достроковими виборами президента, бо шанси Тимошенко на них є достатньо високими, а Партія регіонів має всі можливості побудувати сталу співпрацю з чинним президентом і дотерпіти до січня 2010 року", - сказав Белковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування