Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед переговорами з Ющенком Симоненко знову захотів його ліквідувати

Понеділок, 2 квітня 2007, 10:00

Лідер Компартії Петро Симоненко сподівається, що опозиція приєднається до ідеї комуністів про ліквідацію посади президента.

Про це сказано в заяві КПУ, у якій ультиматум президента Віктора Ющенка коаліції й уряду вони називають "не більш ніж дешевим популізмом".

Єдиним конструктивним пунктом президентського ультиматуму Симоненко назвав "запозичене з виборчої програми Компартії положення про необхідність введення імперативного мандату".

"Я задоволений, що нехай і рідко, але навіть у головах самих "помаранчевих" і шалених політиканів бувають хвилини просвітління. І такі "просвітління" ми повинні повною мірою використовувати в інтересах людей і утвердження народовладдя”, - сказав він.

Лідер КПУ висловив надію, що "чергове прозріння не за горами".

"Я думаю, що наступним положенням програми Компартії, яке "просвітлить" мізки так званої опозиції буде ліквідація посади президента, оскільки протягом усієї новітньої історії України президентська посада використовувалася винятково як інструмент лобіювання політико-бізнесових інтересів певних вітчизняних груп і кланів, а також для просування інтересів транснаціональних корпорацій та іноземних держав на території України", - сказав Симоненко.

Як відомо, на понеділок заплановані консультації Ющенка з керівництвом парламенту і лідерами усіх фракцій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: