Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко з'явилися дезертири

П'ятниця, 20 квітня 2007, 08:05

Член БЮТ Володимир Олійник відкликав свою заяву про вихід із фракції БЮТ і складання депутатських повноважень і має намір продовжувати роботу в парламенті.

Олійник заявив, що не має наміру виходити з фракції, оскільки в нього є виборча програма і зобов'язання перед своїми виборцями, повідомляє Ліга.

Депутат додав, що як юрист вважає, що в правовому відношенні заяви, написані членами БЮТ про вихід із фракції, є недосконалими.

Крім того Олійник заявив, що, на його думку, депутати повинні повернутися в сесійний зал і зайнятися законотворчою діяльністю.

За словами депутата, рішення про те, що члени БЮТ напишуть заяви про вихід із фракції і складуть депутатські повноваження, приймалося не колегіально, а так званою "креативною групою" блоку, що складається з п'яти осіб.

Ці люди приймали рішення за всіх членів фракції, відзначив Олійник.

Депутат повідомив, що мав намір обговорити дану ситуацію з лідером БЮТ Юлією Тимошенко, і в нього навіть відбулася попередня зустріч з нею, у ході якої вони домовилися зустрітися ще раз, щоб прояснити ситуацію.

Однак, за його словами, у період між цими зустрічами на його адресу почали звучати погрози "з боку тих, на кого я раніше скаржився керівництву БЮТ". "Мені, наприклад, говорили: заспокойся, ти в списку, і ще говорили, що я пошкодую про це", - відзначив Олійник.

Він повідомив, що його рішення про відкликання заяви про вихід із фракції продиктовано також і тим, що керівництво БЮТ не звертало уваги на його скарги щодо Богдана Губського.

Олійник нагадав, що раніше неодноразово порушував перед керівництвом БЮТ питання про те, що Губський не має морального права бути заступником голови партії.

За його словами, Губський намагався не допустити його виступу на з'їзді БЮТ, знаючи про його намір виступити за недопущення появи Губського в новому виборчому списку БЮТ.

Олійник заявив, що у випадку, якщо в новому списку БЮТ буде прізвище Губського, то його прізвища в цьому списку не буде. "Для мене це питання моралі, оскільки у своїй виборчій програмі я обіцяв боротися з корупцією і з кучмізмом", - заявив він.

"Я не збираюся сьогодні за рахунок свого авторитету зміцнювати позицію Губського в нашому блоці: я член Блоку Юлії Тимошенко, а не член блоку Губського", - заявив депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
08:06
На Дніпропетровщині через ракетний удар пошкоджено два енергооб’єкти та виникли перебої з водою 
07:50
За добу відбулося 94 бойових зіткнення: найактивніший ворог на Авдіївському напрямку 
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
Усі новини...