Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" порівняла Януковича з азіатським царком-самодуром

Вівторок, 24 квітня 2007, 15:35

"Наша Україна" заявляє, що пропозиція прем’єра Віктора Януковича "покаятися президенту в обмін на помилування нагадує персонажів-царів із казок, які загальновідомі своєю непослідовністю".

"Якби наш славетний "тому-що-послідовний" відповідав за свої слова (приміром, за скріплений своїм підписом Універсал національної єдності), то ми б не мали зараз ні диких проявів узурпації влади, ні політико-правового хаосу, який зчинив захланний апетит до влади "кризової" коаліції", - "з відповідальністю" заявляє прес-служба "Нашої України".

У повідомленні зазначається, що "фразеологія на кшталт "казніть-помілувать" – ознака владного самодурства, притаманного авторитарним правителям, переважно з азіатських регіонів доби переселення народів".

"Український народ не уповноважував Януковича одночасно бути суддею, правителем і прокурором в одній особі", - сказано в повідомленні прес-служби.

"Ми нагадуємо, що Віктор Федорович Янукович не є Богом, а всього лише прем’єр-міністром України – посадовою особою, яка тимчасово перебуває на своїй посаді й повинна була б дбати про народ, а не про інтереси Партії регіонів", - додає прес-служба.

У відповідь на обіцянку Януковича не карати Віктора Ющенка, якщо той визнає помилкою указ про розпуск парламенту, "Наша Україна" рекомендує "якраз покаятися... Януковичу, можливо тоді він і заслужить всенародне прощення за скоєне".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування