Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз надсилає Тимошенко листи з віршами про те, що його "нікто не облаєт"

Середа, 25 квітня 2007, 10:31

Апарат Верховної Ради надсилає на адресу голів парламентських фракцій листи з віршами, присвяченими спікеру Олександру Морозу.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ, цитуючи один з таких листів:

"Вас никто не осудит,
Вас никто не облает,
Вам потомки цветами
Устелят весь Путь".

"Автор вірша заодно пропонує свої послуги Морозу для боротьби з опозицією. Цитуємо: "Могу на благо прогресса выступать везде и всюду, от Киева и до Крыма, от Карпат и до Брянска с призывами, поэмами и стихами ради нашей общей Победы", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим БЮТ звертає увагу посольства Росії на поширювані у Верховній Раді "плани Мороза щодо експансії на територію Російської Федерації".

"Закликаємо бути вкрай пильними Організацію Об’єднаних Націй, НАТО і країни Договору про колективну безпеку, оскільки немає жодних гарантій, що завтра Мороз не закликатиме лідерів фракцій Верховної Ради поїти СПУшних коней у Атлантичному чи Тихому океанах", - йдеться у повідомленні.

У БЮТі також заявляють, що "маразм крєпчаєт”, цитуючи інший лист, отриманий секретаріатом БЮТ за підписом Мороза від Апарату Верховної Ради.

"У ньому автор завершує звернення до Мороза словами: "Прошу Вас, не передавайте листа СБУ у пошуках мого імені. Надіюся на Вашу порядність і Віру в Бога”. Напевно, саме тому, залишаючись людиною порядною і щиро віруючою в Бога, Олександр Олександрович відправив листа всім, кому вважав за потрібне", - зазначає БЮТ.

"Блок Юлії Тимошенко запевняє, що в жодному разі не передасть лист СБУ і не повідомлятиме ім‘я автора. Досить того, що листа отримав Мороз...", - йдеться у повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування