Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поїхав на похорон Єльцина, щоб "попіаритись" перед виборами?

Середа, 25 квітня 2007, 11:06

Російський політолог, член Громадської палати Росії Сергій Марков вважає, що прем'єр Віктор Янукович здійснив поїздку на похорон екс-президента Росії Бориса Єльцина з передвиборною метою.

"Якщо Янукович не поїде на похорон Бориса Єльцина, то його виборці цього не зрозуміють. З великою ймовірністю можна говорити про те, що восени в Україні дійсно відбудуться вибори, і Віктору Януковичу потрібно отримувати політичну підтримку українців. Для нього ця поїздка до Російської Федерації, цілком можливо, означає зайвий мільйон голосів", - сказав Марков, пише "Дело".

На думку політолога, Янукович сподівається побачитися з російськими керівниками і скористатися цим моментом для того, щоб обговорити розвиток української кризи, можливі варіанти виходу з неї, "якось узгодити дії".

"Крім того, на похороні Бориса Єльцина побуває багато інших великих політиків. Таким чином, у Януковича буде можливість поговорити не тільки з російськими політиками, але й з політиками інших країн, і донести до них свою позицію", - заявляє Марков.

"Для Януковича важливо донести ці свої погляди до європейських політиків, багато з яких приїдуть на похорон до Москви", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування