Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сайт "Нашої України" у Верховній Раді розблокували

П'ятниця, 27 квітня 2007, 14:16

"Наша Україна" заявляє, що доступ до їхнього партійного сайту для користувачів Верховної Ради розблоковано.

"Наша Україна" також спростовує інформацію Управління комп’ютеризованих систем апарату Верховної Ради про те, що блокування доступу з невідомих причин відбувалася на самому сайті партії.

"На нашому сайті ніколи не встановлювали ніяких обмежувачів доступу, так званих "фільтрів", - заявила головний редактор сайту Галина Плачинда.

У свою чергу "нашоукраїнка" Наталя Прокопович особисто подякувала керівнику Апарату Верховної Ради України Валентину Зайчуку за розблокування доступу до сайту.

Водночас раніше Управління комп’ютеризованих систем апарату Верховної Ради заявляло, що доступ до жодних інформаційних ресурсів мережі Інтернет з боку парламенту не блокувався і не блокується.

"Враховуючи той фактор, що інформаційний потік за межами Верховної Ради проходить через низку Інтернет-провайдерів, можна зробити висновок, що недоступність для користувача мережі Верховної Ради того чи іншого веб-сайту обумовлюється налаштуваннями адміністраторів провайдерів або адміністраторами самих сайтів (засобами web-серверу, або на рівні мережного обладнання)", - сказано у повідомленні.

"Дослідивши рух інформаційних пакетів з робочих місць мережі Верховної Ради України до сайту "Razom.org.ua", фахівці Управління комп’ютеризованих систем апарату Верховної Ради дійшли до висновку, що блокування доступу з невідомих причин відбувається на цьому сайті", - заявляють в управлінні комп’ютеризованих систем парламенту.

Фахівці Верховної Ради звернулися до адміністраторів веб-сайту Razom.org.ua з проханням усунути причини блокування та забезпечити користувачам мережі Верховної Ради доступ до інформаційних ресурсів сайту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування