Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко очолив нафтогазовий консорціум

Субота, 28 квітня 2007, 19:26

Міністр палива й енергетики Юрій Бойко очолив оновлену раду учасників ТОВ "Міжнародний консорціум з управління і розвитку газотранспортної системи України".

Новий склад ради учасників обраний на зборах учасників консорціуму в Києві 28 квітня, повідомив прес-центр НАК "Нафтогаз України" у суботу.

"Нафтогаз України" у раді учасників ГТК представляють заступник голови правління Ігор Воронін і директор департаменту капітальних вкладень і внутрішніх інвестицій Геннадій Юр'єв.

Російську сторону в раді представляють міністр промисловості й енергетики Віктор Христенко, заступник голови правління ВАТ "Газпром" Валерій Голубєв і член правління цієї компанії Кирило Селезньов.

У прес-релізі також відзначається, що за підсумками зборів затверджений звіт по роботі консорціуму в 2006 році і кошторис на 2007 рік.

"Реалізація проекту Міжнародного газотранспортного консорціуму забезпечить Україні провідне місце серед країн-транзитерів "східного" природного газу в країни Європи. Введення в експлуатацію нових газотранспортних потужностей дозволить вже в найближчому майбутньому збільшити обсяги транзиту палива по території України", - наводяться в повідомленні компанії слова глави "Нафтогазу України" Євгена Бакуліна.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування