Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович у Ющенка, а Тимошенко вже знає, про що говоритимуть

Вівторок, 3 квітня 2007, 14:38

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко запевняє, що президент Віктор Ющенко не має намірів скасовувати свій указ про розпуск парламенту.

Про це вона сказала під час прес-конференції, на яку запізнилася через зустріч із Ющенком.

"Я можу сказати, що у президента немає ніяких намірів ні відступати назад, ні, не дай Боже, скасовувати свій указ", - заявила Тимошенко.

"Ви знаєте, що указ оприлюднений і те, що сьогодні як закликання повторює Янукович щодо того, що указ може бути не оприлюднений або скасований, говорить про те, що людина просто не розуміє, про що вона каже", - додала вона.

Також лідерка БЮТ підтвердила інформацію, що на даний момент президент зустрічається з прем'єром і запевнила, що "абсолютно точно знає, про що йтиметься на цій зустрічі".

За словами Тимошенко, президент переконуватиме прем'єра в необхідності виконати його указ і "не чинити антиконституційних дій".

Лідер БЮТ закликала пробачити Януковича за те, що він досі не підкорився указу президента, тому що "він толком і читати не вміє, тому звідки йому закони знати і Конституцію".

При цьому Тимошенко висловила сподівання, що Янукович вже навчився правильно писати слово професор, але "на жаль, попереднє життя його нічому не навчило".

Фото Миколи Лазаренка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування