Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аутсайдери минулих виборів підтримали Ющенка

Середа, 4 квітня 2007, 12:14

Лідери позапарламентських партій підтримують рішення президента Віктора Ющенка про розпуск парламенту та проведення позачергових виборів.

Про це сказано у повідомленні прес-служби президента про те, що Ющенко зустрічається з лідерами позапарламентських партій.

Відкриваючи зустріч, президент висловив переконання, що зі складної політичної ситуації, яка склалася в Україні, можна вийти лише демократичним шляхом, керуючись Конституцією.

"За умов, коли понад 200 депутатів не появляються в залі, а формування коаліції відбувається на неконституційній основі, відповідь є тільки одна – дострокові вибори", – відзначив Ющенко.

У зустрічі беруть участь лідер об’єднання "Європейська платформа" Микола Катеринчук, голова Української народної партії Юрій Костенко, голова партії "Реформи і порядок" Віктор Пинзеник, голова Народної демократичної партії Людмила Супрун, голова Народного руху України Борис Тарасюк, голова Партії відродження села Іван Томич, а також перший заступник голови секретаріату президента Іван Васюник та голова Ради громадськості при президентові Іван Плющ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування