Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інвестори віддають перевагу виборам влітку, а не восени

Четвер, 10 травня 2007, 14:06

Для інвесторів оптимальним було би проведення парламентських виборів улітку, а не восени.

Так вважає аналітик інвестиційної компанії Concorde Capital Нікв П'яцца, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За його словами, "чим скоріше буде покінчено з політичною невизначеністю, тим краще для інвестиційного клімату в країні".

П'яцца відзначив, що літо є періодом затишку для інвесторів, тому саме цей період найбільш оптимальний для завершення всіх необхідних процесів по виходу з політичної кризи в країні.

"За літо можна провести вибори і сформувати уряд, і вийти на осінь, коли на ринку знову починається активізація, з чіткими і сформованими правилами гри для інвесторів", - відзначила П'яцца.

Коментуючи поточну ситуацію на ринку, аналітик відзначив, що ріст, який сьогодні спостерігається, може протривати до кінця травня.

"Усе залежить від того, наскільки швидко сторони зможуть домовитися щодо остаточного виходу з політичного конфлікту, зокрема щодо терміну проведення виборів, і уникнути подальшого затягування невизначеності", - відзначила П'яцца.

За його словами, економічна ситуація в країні продовжує залишатися позитивною, тому сьогодні є всі об'єктивні передумови для подальшого росту ринку.

Особливо позитивний вплив на ринок і настрої інвесторів, на думку аналітика, крім макроекономічних показників, продовжує чинити фактор Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування