Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка готують аналоги ФБР

П'ятниця, 11 травня 2007, 15:44

Секретаріат президента готує проекти законів про створення Національного бюро розслідування, Державної служби розслідування та Державного комітету по боротьбі з корупцією.

Про це на прес-конференції в п'ятницю повідомив керівник Головного управління з питань діяльності правоохоронних органів секретаріату президента Валерій Гелетей.

"Готується проект закону про Національне бюро розслідувань. Цей текст закону включає як оперативно-розшукову діяльність, так слідчу роботу", - зазначив керівник управління.

"Також розробляється проект про Державну службу розслідування на базі матеріалів, які надані Генпрокуратурою. Важливий проект закону про створення Державного комітету по боротьбі з корупцією", - додав він.

Під час прес-конференції Гелетей ще раз наголосив, що сходження з рейок "Столичного експресу" та вибух на газогоні "Уренгой-Помари-Ужгород" не є терактами.

У першому випадку встановлені винуватці, які дають покази, а в ситуації з газогоном, за словами Гелетея, відповідальність мають нести проектувальники, які не врахували рельєфні особливості місцевості.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування