Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашої України" проблеми і з коаліцією, і з мегаблоком

П'ятниця, 11 травня 2007, 16:04

"Наша Україна" заявляє, що політичні сили коаліції мають намір зірвати виборчий процес.

"Свідоме затягування правлячою коаліцією та урядом діяльності робочої групи з підготовки парламентських виборів свідчить про наміри коаліції і далі зривати виборчий процес, прикриваючись безкінечними переговорами", - сказано у заяві "Нашої України".

На думку представників "Нашої України", представники Партії регіонів, комуністів та соціалістів "демонструють, що вони не залишили спроб уникнути відповідальності перед Українським народом на дострокових парламентських виборах".

“Наша Україна” завжди була готовою до діалогу, але ніколи й нікому не дозволить використовувати цю готовність для втягування країни в багатомісячну парламентську кризу", - сказано у заяві.

"Наша Україна" закликає коаліцію "без зволікань узгодити дату виборів і необхідні для їх нормального проведення законодавчі зміни".

"Якщо наші опоненти не відмовляться від спроб забалакати виборчий процес, це означає, що вони в принципі не готові до діалогу. В такому разі немає жодних причин для ще одного перенесення дати виборів і вони мають відбутися у встановлений указом президента термін – 24 червня", - заявляють вони.

Крім того, "Наша Україна" занепокоєна процесом створення єдиного мегаблоку демократичних сил.

"Ми занепокоєні тим, що не всі з них повною мірою засвоїли уроки минулого. Для перемоги демократії вкрай важливо, щоби ідею консолідації заради інтересів України не поглинули особисті політичні амбіції та взаємне поборювання", - сказано у заяві.

"Наша Україна" також заявляє, що дотримається всіх узятих на себе політичних зобов’язань.

"Наша мета – створення у Верховній Раді VI скликання коаліції демократичних сил відповідно до угоди про об’єднану опозицію від 24 лютого, яку "Наша Україна" підписала з Блоком Юлії Тимошенко. Ми закликаємо приєднатися до цієї угоди інші демократичні сили та спільно працювати заради перемоги на позачергових виборах в ім’я кращого майбутнього українського народу", - сказано в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування